12. Kertausta ja kehitystä

12. Kertausta ja kehitystä

Tänään Vikksikko on lähinnä jatkanut kodin koiriin tutustumista. Pennut ja isommat karvakorvat ovat jo olleet hyvin lähikontaktissa ja vähemmän suosiota on saanut koiran hännän käyttäminen leikkikaluna. Rohkeita pieniä ja kilttejä isosia.

Myös kissanpentujen fysiikka kehittyy kohisten – tänään on juostu rappusissa kovasti rallia. Meillä maalattuihin puurappusiin on naulattu mattoa pinnoitteeksi, jotta ei ole liian liukas eläimille – tai ihmisillekään. Vauhdikas pentu lentäisi liukkaalla helposti mukkelismakkelis ja voisi satuttaa itsensä.

Sylissä pitämistä lisätty, eri asennoissa ja hoitotoimia harjoitellen, esim. katsottu hampaita.
Seuvaavaksi on taas tarkoitus tutustua uusiin ihmisiin – Anoppi hoitaa kissoja seuraavat 3 päivää. Ohjeena soittaa erilaisia ihmismaailman ääniä ja käyttää vuorotellen kerran päivässä ulkona valjaslenkillä.