23. Akut latauksessa

23. Akut latauksessa

Maanantai on ollut Viiksikolle rauhallinen päivä. Pariin otteeseen on hengailtu olohuoneessa Okran kanssa tai emon mukana. Muuten ollaan syöty ja lepäilty Uni onkin maistunut viikonlopun ruljanssin jälkeen normaalia paremmin. Osansa voi luonnollisesti olla puolivälissä olevalla matokuurillakin. Madotus pitää hoitaa ennen tehostusrokotteita. Lääkkeen syöminen ruiskusta sujuu pikkuisilta kuin vanhoilta tekijöiltä, eikä emo jää tässä jälkikaskua kehnommaksi.

Viiksikosta on kehkeytynyt vallan taitavia kiipeilijöitä. Alkuaikojen vauvanaskeleet ovat vaihtuneet määrätietoiseen kiipimiseen. Isoin ongelma ylöspääsyssä on kilpasiskojen kolttoset. Lopulta kun kiipeilypuuhun pääsee rauhassa, pussimalliset makuupaikat ovat suosittuja. Vielä sellaiseen mahtuu kaksinkin kappalein.