20. Lepopäivä kotosalla

20. Lepopäivä kotosalla

Puuhakkaiden päivien välissä täytyy olla lepopäiviä. Lapsen täytyy saada paljon leikkiä, lepoa, lämpöä, hyvää ruokaa ja nukkua tuhista toisten vieressä. Pennut seikkailivat toki olohuoneessamme, kiipeilivät kiipeilypuissa ja pöydillä, mussuttivat raakaa sydäntä ahnaasti, myös luomujauheliha on herkkua. Kyllpärihuoneessamme asuessa ne ovat erittäin hyvin tottuneita vieressä pyörivän pesukoneen ääniin ja kiipeilevät pitkin pyykkikoreja. Joka päivä nakkaamme niille uutta tutkittavaa ja uusia leluja. On pahvilaatikoita, kantoboksit säännöllisinä nukkumapaikkoina, kiipeilypuu ja -tasoja, erilaisia alustoja, joiden päällä kävellä.

Olohuoneessa pennut viettivät aikaa myös tietysti jälleen Okra-kissasedän sekä koiriemme kanssa. Pikkuiset kävivät kuonokosketuksessa terrierimme kanssakin – joskin terrieriä ei edellleenkään lasketa vauhdikkuutensa takia leikkimään pikkukisujen kanssa vielä. Mutta kainalossa lattialla katselleen pikkukisut pääsevät nuuskimaan myös Kookos-parsonia ja Kookos osaa kohteliaasti haistella takaisin. Pentujen villi leikki vaan kiehtoo Kookosta liikaa vielä sinkoamaan mukaan, joten siksi joudumme rajoittamaan kulkua. Pennut eivät saa päästä säikähtämään vauhdikkainta kolmesta koirastamme.

Kuuntelimme olohuoneessa myös jälleen pätkiä Sounds Sociable -äänisosiaalistamislevyltä (löytyy ilmaiseksi netistä) sekä ilotulitteitten ääniä samalla, kun kissat rohkeina leikkiä pösöttivät menemään.